Lidmaatschap VES

Green Fit is aangesloten bij de VES, wat betekent dit voor u? De Vereniging van Exclusieve Sportcentra (VES) is een overkoepelende fitnessorganisatie waarbij de beste 100 sport- en fitnesscentra van Nederland zijn aangesloten. Als lid van een VES sportcentrum staat u centraal! Wij vinden het belangrijk dat u zich thuis voelt en geven u de aandacht die u verdient.

Persoonlijke aandacht, service en resultaat gerichte begeleiding
In elk VES sportcentrum zit een ziel, omdat wij voor 100% geloven in datgene waarmee we bezig zijn. Ons doel is om het u als klant naar de zin te maken en ervoor te zorgen dat uw verwachtingen worden waargemaakt. Bij ons staan deskundige en enthousiaste instructeurs en medewerkers voor u klaar, die persoonlijke aandacht en service geven. Zij zorgen ervoor dat u ook écht resultaten bereikt.

Alles is kwaliteit, kwaliteit is alles!
Kwaliteit is bij de VES geen loze kreet. Alle VES sportcentra voldoen aan strenge kwaliteitseisen en zijn in het bezit van een keurmerk. Naast het keurmerk vinden er regelmatig terugkerende mystery bezoeken plaats, op deze manier wordt de service en dienstverlening getoetst.
Onze klanten bepalen wat de geboden kwaliteit betekent, daarom wordt maandelijks klanttevredenheid gemeten door middel van online vragenlijsten.

Met uw lidmaatschap sporten bij alle VES sportcentra:
Gaat u een weekendje weg of op vakantie in Nederland óf België? Of bent u voor uw werk in een andere plaats? U kunt blijven sporten! Als lid heeft u toegang tot álle 100 aangesloten sportcentra. Elk sportcentrum biedt de uitstekende service, kwaliteit en begeleiding zoals u gewend bent. Breng het sportcentrum waar u wilt gaan sporten op de hoogte van uw komst door het volgende formulier in te vullen: http://www.ves.nl/sporten-bij-alle-ves-sportcentra/

Meer informatie over de VES is te vinden op www.ves.nl