Revalideren

Gediplomeerde begeleiders

Gecombineerd met sporten en fysiotherapie

Revalidatie

Door de nauwe samenwerking met Groeneveld Fysiotherapie hebben we veel sporters die komen revalideren. Na de behandelingen van de fysiotherapeut maken onze gediplomeerde instructeurs een op maat gemaakt trainingsprogramma. Als u onder behandeling bent geweest bij Groeneveld Fysiotherapie wordt het trainingsschema samen met de fysiotherapeut opgesteld. Zo blijft u goed in beeld, zowel bij de fitnessinstructeur als bij de fysiotherapeut. 

Begeleiding:
Het trainingsschema wordt samen met u doorlopen, de instructeur zal u de hele training begeleiden. Na deze training wordt er een afspraak gemaakt voor de volgende training, de instructeur loopt nogmaals met u mee en legt het computersysteem uit.

De instructeurs blijven net zolang meelopen totdat u en de instructeur het idee hebben dat u zelf op een verantwoorde manier verder kunt gaan.

Evaluatie:
Voordat uzelf aan de slag gaat is er een afspraak gemaakt voor een evaluatiemoment. Het programma zal elke maand samen met u geëvalueerd worden. Onze fitnesstraining is inbegrepen in de reguliere abonnementen.

Heeft u vragen met betrekking tot revalidatie of onze fitnessbegeleiding? Neem gerust contact op met één van onze fitnessinstructeurs of stuur een e-mail naar info@green-fit.nl