Eigen coach

Gegarandeerd fitter 

Persoonlijke aandacht van professional

Personal training

Naast de gratis begeleiding die Green Fit biedt, is het mogelijk te kiezen voor extra begeleiding door middel van Personal Training. Een personal trainer helpt een trainingsplan op te stellen, helpt om dit plan uit te voeren en vol te houden en om op deze manier uw doelen te behalen. Bij een eerste ontmoeting zullen uw ideeën en de door uw beoogde resultaten ter sprake komen. 

De vraag naar Personal Training wordt steeds sterker in ons sportcentrum. Een Personal Trainer helpt u veilig, effectief en individueel bij het bereiken van uw eigen specifieke doelen en wensen op het gebied van fitness en gezondheid.

Bij Personal Training wordt meteen gedacht aan het 1 op 1 trainen, maar het is ook mogelijk om een training met 2 – 4 personen te volgen.

Personal Trainers zijn NASM gekwalificeerd
De NASM (National Academy of Sports Medicine) is een wereldwijd erkend Personal Trainer opleiding. Deze opleiding werkt volgens het Optimale Prestatie Model en sluit daarom goed aan bij de fysiotherapie. Volgens dit model kunt u een optimaal niveau bereiken op fysiologisch en fysiek vlak.

Personal Trainers:
  • Niels van Boheemen
  • Maddy Albers
  • Torsten Bax