Outdoor spinning marathon

Dit jaar organiseren wij weer een outdoor spinning marathon voor het goede doel. Zaterdag 23 september as. van 14.00-17.00 uur. Een unieke ervaring om 3 uur in de buitenlucht te spinnen.

Dit keer hebben wij als doel gekozen voor de stichting van Green Fit lid Carl. 7 jaar geleden kreeg Carl de diagnose MS (multiple sclerose) te horen en stortte zijn wereld in. De ziekte heeft een grillig verloop en de enige zekerheid die hij heeft is dat zijn gezondheid alleen maar achteruit gaat.
HSCT behandeling kan hem helpen, maar wordt helaas in Nederland niet voor MS patienten ingezet, maar wel in het buitenland. Deze behandeling is erg kostbaar, de kosten hiervan variëren tussen de € 75.000 en de € 100.000. De Nederlandse zorgverzekeraars vergoeden deze behandeling niet. Met deze spinning marathon willen wij Carl helpen om middels een sportieve prestatie geld in te zamelen voor zijn stichting.

Deelname bedraagt in totaal € 30,- per fiets. Is 3 uur fietsen iets te optimistisch? Je mag een fiets delen! Inschrijven kan bij de receptie van Green Fit of via e-mail: info@green-fit.nl

Twijfel niet en schrijf je in!