Outdoor spinning marathon

Inmiddels voor het 3e jaar organiseren wij een outdoor spinning marathon. Op zaterdag 7 juli 2018 van 13.00 tot 16.00 uur gaan wij 3 uur spinnen voor het goede doel. Green Fit Spinner en ambassadeur Frank Beusekamp gaat van 26 augustus tot 2 september 2018 de Tour for life fietsen. Frank strijdt zelf sinds 2015 tegen deze nare ziekte.
Deelnemers aan deze tour hebben sponsorgeld nodig en wij gaan Frank hiermee helpen!

Het doel
Jaarlijks krijgen 100.000 mensen de diagnose kanker. En nog steeds sterven ieder jaar 43.000 mensen aan deze vreselijke ziekte. Daniel den Hoed fonds gaat de strijd tegen kanker aan door de financiering van succesvol kankeronderzoek, uitgevoerd door Erasmus MC Kanker Instituut. Het onderzoek is gericht op personalized medicine, een hoopgevende methodiek waarbij de nadruk ligt op een persoonsgerichte, effectieve behandeling.

Het sponsorgeld van Tour for Life gaat naar de financiering van dit wetenschappelijke onderzoek en de aanschaf van geavanceerde apparatuur.

Inschrijven Outdoor spinning marathon
Bij de receptie van Green Fit hangt een inschrijflijst. Ook niet leden mogen zich inschrijven. Deelname is € 10,- per fiets, per uur. Is 3 uur fietsen iets te optimistisch, dan bestaat de mogelijkheid om met 1 of 2 anderen een fiets te delen. DJ Rene zal weer de muziek verzorgen!

Niet mee doen met de marathon, maar wel willen sponsoren? Dat kan! Via www.tourforlife/frank-beusekamp