Professionals

Voor elke discipline

Specialisten in bewegen

Green-fit - Maddy Albers

Ik ben Maddy, na mijn opleiding fysiotherapie heb ik ruim 20 jaar in een particuliere praktijk gewerkt.

Momenteel werk ik bij Ursula als Fysiotherapeut en bij Green-Fit ben ik actief als fitnessinstructrice en Personal Trainer.

Op donderdag ochtend geef ik pilates en Stretch & Relax les vanuit fysiotherapeutisch oogpunt. Persoonlijkheid en vakkennis zijn met speerpunten! Ik zie u graag in mijn les verschijnen.

Bekijk de aerobic lestijden

Green-fit - Richard Moerenhout

Opleidingen

  • AALO Spinninginstructeur

Mijn naam is Richard, geef vanaf augustus 2008 spinningles en geef door de jaren heen, zeker qua muziekkeuze met af en toe een themales of een verkleedpartij, op mijn eigen wijze en op eigenwijze manier les.

Ik omschrijf mijzelf als een ‘freestyler’, er kan van alles in mijn les gebeuren! De laatste jaren ben ik ook actief als presenter op spinningmarathons, zoals de 'Spinning voor Sophia'-marathon.

Bekijk de spinning tijden

Green-fit - Rick van Dijk

Mijn naam is Rick, sinds kort ben ik werkzaam bij Green Fit als fitnessinstructeur en dit doe ik met veel plezier en enthousiasme. Naast het werken als instructeur volg ik ook nog de opleiding commerciële economie aan de Haagse Hogeschool. Kom gezellig sporten op woensdag en donderdag tussen 16:00 en 22:00 uur. Tot dan!

Bekijk de fitness tijden

Kids Dance instructrice