Kom in beweging!

Green-Fit motiveert

Word lid. Word actief. Word sportief.

Acties en nieuwtjes van Green-Fit

Een programma exclusief voor Green Fit ontwikkeld door een fysiotherapeut. Via het menu op de Actie-pagina vermelden wij regelmatig interessante onderwerpen. Onderwerpen om of nog vaker te komen sporten of te beginnen met sporten.

Green Fit Rug Training

Een programma exclusief ontwikkeld door een fysiotherapeut. Met dit 8 weken programma traint u onder begeleiding van een medisch geschoolde instructeur in kleine groepjes.Er worden specifieke oefeningen gegeven om de rug te versterken. Voor iedereen die rug problemen ervaart en hier graag iets aan wilt doen. Dit kan ook tijdens een revalidatieperiode na bijvoorbeeld een operatie of wanneer u langdurig rugklachten heeft. 

Wanneer?

Vanaf maandag 31 oktober starten wij met dit programma. Op de maandag of donderdagochtend. Bent u een keer verhinderd? Dan kunt u op de andere dag de training inhalen. Laat dit ons vooraf even weten, zodat wij hier rekening mee kunnen houden. 

Kosten

Als lid van Green Fit krijgt u korting op deelname aan dit programma. Voor 8 trainingen betaalt u slechts €40,-Bent u geen lid van Green Fit, maar wilt u wel deelnemen aan dit programma? Dat kan! Voor €99,- kunt u 8 trainingen volgen inclusief gebruik van douche faciliteiten en sauna. Eenmalig betaalt u €5,- voor een toegangstag. 

Inschrijven

Heeft u interesse om dit programma te volgen? Bel 070-3000765 of mail ons info@green-fit.nl . Betaling kan worden voldaan aan de receptie van Green Fit. 

 

Green Fit bring a friend actie!

Samen sporten is leuker! De hele maand september hebben wij weer de Bring-a-Friend Actie. Jij kunt een vriend(in), de buren of een collega blij maken met 3 gratis trainingen bij Green Fit. Als lid maak je kans op een diner voor 2 personen of een sportpakket wanneer je iemand meebrengt. 

Bel (070-3000765) of mail ons (info@green-fit.nl om een intake afspraak te maken en je drie gratis trainingen te starten.
Inschrijven voor groepslessen gaat via ons reserveringssysteem.
Aanmelden kan via e-mail: info@green-fit.nl of telefonisch 070-3000765