Judolessen

Leren & spelen 

Judo: Dat hoort bij de opvoeding!

Judo

Judo is voor kinderen `stoeien met regels´. Deze stoeivormen worden vaak aangeboden in een spel element. Door middel van verschillende houdgrepen en worpen leren de kinderen veilig rollen en vallen. Deze manier van oefenen levert de kinderen een veelzijdigheid aan bewegingen en bewegingservaring op. Het is bewezen dat judo de kinderen zowel lichamelijk als geestelijk vormt. Zo kunnen ze hun emoties uiten op een sociaal aanvaardbare manier, krijgen meer zelfvertrouwen, doorzettingsvermogen en gaan vrijer met andere kinderen om.

Boerenjudotoernooi

Green Fit organiseert een kleinschalig judotoernooi voor verschillende verenigingen op een unieke locatie, namelijk een Boerderij!
Het boerenjudotoernooi is op zaterdag 22 juni as.

Bekijk het inschrijfformulier

 

Twee keer per week trainen.

Omdat judo zo'n leuke en goede sport is, is het mogelijk om twee keer per week te trainen. Uw kind zal zich hierdoor sneller ontwikkelen op sociaal en/of motorisch gebied. Daarnaast leert hij of zij natuurlijk beter judoën. 

Proefles

Wilt u uw zoon of dochter kennis laten maken met judo? Neem contact met ons op voor een proefles. Voor een proefles hebben we een judopak te leen, besluit uw kind lid te worden is het ook mogelijk om een judopak bij ons aan te schaffen.

Examens
Deze worden gehouden op 24,25 en 26 juni tijdens het reguliere lesuur.

Aanmelden

https://www.youtube.com/watch?v=3EJSZJmo2FU

Exameneisen

Hier kun je de exameneisen downloaden die zijn opgesteld door de Judobond. Dus wil jij weten wat je moet kunnen voor de volgende kleur band? Download dan snel de goede kaart hieronder.