Gewrichtsklachten

Green-Fit begeleidt

Professionele bewegingsoplossingen

Sporten met gewrichtsklachten

Gewrichtsklachten kunnen veel verschillende oorzaken hebben en er zijn een veel verschillende manieren om te behandelen. Over het algemeen moet het gewricht wel in beweging blijven. Green Fit werkt nauw samen met Groeneveld Fysiotherapie, dus wij vinden altijd een oplossing!

Schouderklachten en sporten

Na klachten aan de rug, staan schouderklachten hoog in de lijst van meest voorkomende pijnklachten en irritaties. De pijn kan uiteenlopende oorzaken hebben. Voorop staat dat klachten aan de schouder vervelend zijn. Als u de oorzaak weet dan kunnen onze fitness instructeurs een aangepast trainingsschema maken. Schouderklachten kunnen veel verschillende oorzaken hebben, denk aan schouderinstabiliteit, inklemming van pezen door een slechte houding, schouderslijtage of een frozen shoulder.

U kunt ook eerst onder behandeling bij een van de fysiotherapeuten van Groeneveld Fysiotherapie. De fysiotherapeut kijkt samen met u naar de oorzaak en maakt een plan van aanpak. Als deze aanpak werkt kunt u in de sportschool verder revalideren.

Knieklachten en sporten

Kniepijn is een veelvoorkomende aandoening. Dat komt omdat je kniegewrichten aan één stuk door worden belast en bewogen. Pijn in uw knie kan op allerlei manieren ontstaan en zodoende talloze mogelijke oorzaken hebben. Het kan zijn dat u al onder behandeling bent bij een fysiotherapeut, na de revalidatie is het vaak verstandig om nog te blijven trainen. Deze training kunt u doorzetten bij Green Fit, de instructeurs maken graag een trainingsprogramma op maat. Weet u niet wat de oorzaak is? Neem dan contact op met Groeneveld Fysiotherapie.