Fitness

Professionele apparatuur

Vakkundige begeleiding bij fitness

Circuittraining

Green Fit heeft meerdere specifieke programma’s voor een bepaalde periode, denk hierbij aan de Rugtraining, Restyle your Life en Bootcamp. Uit ervaring hebben we geleerd dat onze sporters graag in groepsverband willen blijven trainen na één van deze sportprogramma’s. U kunt aansluiten in een van onze circuittrainingen, start met een warming-up van 15 minuten en volg daarna een heerlijke circuittraining van 30 minuten met een van onze instructeurs. Deze trainingen zijn voor iedereen geschikt en de oefeningen worden aan ieder niveau aangepast. Ook als u een blessure heeft! Meld je op tijd bij de instructeur en doe mee!

De circuittrainingen vinden plaats op:

  • Dinsdagochtend 9.00-9.45 uur
  • Woensdagochtend 9.00-9.45 uur
  • Vrijdagochtend 9.00-9.45 uur

Restyle Your Life

Restyle Your Life is een programma van 6 weken waarbij u gezondere keuzes leert maken op het gebied van voeding. We hebben dit programma al meerdere keren gedraaid, en met veel succes! Klik op de volgende link voor meer informatie en om je aan te melden.

Meld je aan voor Restyle your Life

Workout of the Week (WoW)

De trend binnen de fitnesswereld zijn korte en intensieve trainingen. Op Green Fit staat bekend om zijn persoonlijke aandacht en trainingen. Deze trainingen vinden plaats in de fitnessruimte en zijn iedere week afwisselend en duren tussen de 30-45 minuten!

Meld je op tijd bij de instructeur om deel te nemen aan deze intensieve, persoonlijke en resultaatgerichte trainingen! De trainingen vinden plaats op:

  • Dinsdagavond 20.30 uur
  • Donderdagavond 20.30 uur
  • Vrijdagavond 19.00 uur.

https://www.youtube.com/watch?v=NW98LwrGfCo