Aerobic

Diverse lessen

Bekijk het aanbod van Green-Fit

Bodyshape

Een functionele training met opzwepende muziek voor het hele lichaam. Aerobicspassen worden afgewisseld met spierversterkende oefeningen.

https://www.youtube.com/watch?v=XevV17ZvXI4

Bodypump

Een fitnesstraining op muziek, opgebouwd met basisoefeningen. Elke spiergroep wordt getraind, ideaal om snel resultaat te voelen.

Zumba

Zumba is een fitnessprogramma dat is gebaseerd op Latijns-Amerikaanse dans, zoals de salsa, merengue, raggaeton, axé, samba en cumbia. De naam Zumba komt uit het Colombiaans-Spaans, waar het zoveel betekent als snel bewegen en lol hebben.

https://www.youtube.com/watch?v=DzECv3o9c5s

B-Kick

Cardiotraining met een bokspaal als basis. In de les komen verschillende stoot en traptechnieken aan bod in verschillende combinaties. Deze les is laagdrempelig en uitdagend voor iedereen!

https://www.youtube.com/watch?v=JhPrjzAVgJI

Fitplus

Een specifieke groepstraining voor de 55+ ers ter bevordering van het uithoudingsvermogen, stabiliteit en spierversteviging van het lichaam.

Stretch en Relax

In deze les komen rek en strek, ademhalings-, ontspannings- en evenwichtsoefeningen aan bod.

Pilates

Geconcentreerde training voor de stabiliteit van het lichaam, met de nadruk op de buik- en rugspieren. Binnen de groepstraining worden de oefeningen op verschillende niveau’s aangeboden. 

https://www.youtube.com/watch?v=FbEL4lIjNC4